top of page

Help mee!

Iedereen kan meedoen. Ons doel is een levendige gemeenschap van oogstdeelnemers, vrijwilligers, medewerkers, stagiairs en investeerders te creëren. Mensen die elkaar kunnen vinden in een gemeenschappelijk doel en van en met elkaar willen leren.

Aanmeldformulier

Help mee!

Ons doel is een levendige gemeenschap van oogstdeelnemer, vrijwilligers, medewerkers, stagiairs en investeerders te creëren. Mensen die elkaar kunnen vinden in een gemene deler, maar ook van elkaar leren door ieders verschillen. Iedereen die hier op een bepaalde manier deel van zou willen uitmaken nodigen we van harte uit om contact op te nemen. 

 Of je nu als vrijwilliger wil helpen bij het snoeien of het aanplanten of als investeerder financieel wil bijdrage door lid te worden van onze investeringscoöperatie. We hechten aan iedere helpende hand evenveel waarde.

Waarmee kun je helpen?

Wat is er te doen bij de Waalgaard? We werken twee dagen in de week in de boomgaard met vaste vrijwilligers, op vrijdag en zaterdag. Uiteraard zijn er drukke tijden zoals oogst, aanplant en snoei, dan zijn extra handen fijn. Ook hebben we het door het jaar heen druk met plantgoed opkweken: zaaien, stekken, verspenen en verzorgen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om educatieve projecten te initiëren.

Als je vaker vrijwilligerswerk wilt komen doen kun je ook aanmelden via het onderstaande formulier:

 • 250€
  Elk jaar
   
 • 85US$
  Elk jaar
   
 • 15€
   
   
Wil je vaste vrijwilliger worden op een van deze dagen?

Bedankt voor uw reactie!

bottom of page