Doe mee!

Ook al zijn we nog maar net begonnen, je kunt nu al meedoen. Ons doel is een levendige gemeenschap van oogstdeelnemers, vrijwilligers, medewerkers, stagiairs en investeerders te creëren. Mensen die elkaar kunnen vinden in een gemeenschappelijk doel en van en met elkaar willen leren.

Tarieven

Hieronder de verschillende mogelijkheden om mee te doen. We verwelkomen je met open armen bij onze snelgroeiende community.

Aanmeldformulier

Je kunt je ook aanmelden via het onderstaande formulier:

Kies een lidmaatschap
Wil je ook vrijwilliger worden?

Help mee!

Ons doel is een levendige gemeenschap van oogstdeelnemer, vrijwilligers, medewerkers, stagiairs en investeerders te creëren. Mensen die elkaar kunnen vinden in een gemene deler, maar ook van elkaar leren door ieders verschillen. Iedereen die hier op een bepaalde manier deel van zou willen uitmaken nodigen we van harte uit om contact op te nemen. 

We kunnen iedereen die iets bijdraagt in overweging nemen. Of je nu als vrijwilliger wil helpen bij het snoeien of het aanplanten of als investeerder financieel wil bijdrage door lid te worden van onze investeringscoöperatie. We hechten aan iedere helpende hand evenveel waarde.

Wat we doen

Wat is er dan te doen bij de Waalgaard? We werken twee tot drie dag in de week in de boomgaard. Uiteraard zijn er drukke tijden zoals oogst, aanplant en snoei. Ook hebben we het door het jaar heen druk met plantgoed opkweken voor in de Waalgaard, maar ook voor andere projecten. Daarnaast zijn er mogelijkheden om educatieve projecten te initiëren.

 

Als oogstlid heeft u ieder jaar recht op een vooraf bepaalde hoeveelheid oogst, dat maakt het allemaal nog leuker natuurlijk. Meld u aan als oogstlid of vrijwilliger. 

Scharsestraat (tegenover nummer 25)
Weurt

Mail: info@waalgaard.nl
Tel: 0614978311

Ontvang onze nieuwsbrief

© 2021 door coöperatie ARBRES u.a. 

Volg ons

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook
  • Instagram

Voor ander vragen: