Help mee!

Ook al zijn we nog maar net begonnen, je kunt nu al meedoen. Ons doel is een levendige gemeenschap van oogstdeelnemers, vrijwilligers, medewerkers, stagiairs en investeerders te creëren. Mensen die elkaar kunnen vinden in een gemeenschappelijk doel en van en met elkaar willen leren.

Aanmeldformulier

Help mee!

Ons doel is een levendige gemeenschap van oogstdeelnemer, vrijwilligers, medewerkers, stagiairs en investeerders te creëren. Mensen die elkaar kunnen vinden in een gemene deler, maar ook van elkaar leren door ieders verschillen. Iedereen die hier op een bepaalde manier deel van zou willen uitmaken nodigen we van harte uit om contact op te nemen. 

We kunnen iedereen die iets bijdraagt in overweging nemen. Of je nu als vrijwilliger wil helpen bij het snoeien of het aanplanten of als investeerder financieel wil bijdrage door lid te worden van onze investeringscoöperatie. We hechten aan iedere helpende hand evenveel waarde.

Waarmee kun je helpen?

Wat is er te doen bij de Waalgaard? We werken twee tot drie dag in de week in de boomgaard. Uiteraard zijn er drukke tijden zoals oogst, aanplant en snoei. Ook hebben we het door het jaar heen druk met plantgoed opkweken voor in de Waalgaard, maar ook voor andere projecten. Daarnaast zijn er mogelijkheden om educatieve projecten te initiëren.

Momenteel zijn er de volgende klussen. Meld je aan voor een dag(deel) via de knop.

 

 * Peren dunnen

  * Toppen opruimen

  * Vanaf 14 september: oogsten!

Als je vaker vrijwilligerswerk wilt komen doen kun je ook aanmelden via het onderstaande formulier:

 • Jaarabonnement

  250
  Elk jaar
   
  • 15' X 6' Plot

   $85
   Elk jaar
    
   • Peren plukken

    15
     
     
    • Zodra de peren rijp zijn, kan je peren komen plukken op van
   Wil je vaste vrijwilliger worden op een van deze dagen?

   Bedankt voor uw reactie!