top of page

Gedragen door leden

We zitten in de modder. Iedere dag dat we aan het werk zijn, lijkt het meer te worden. Het blijft maar regenen, en door het transport van de perenbomen, zijn de toegangspaden kapotgereden. Niet erg aantrekkelijk momenteel.


Toch zijn we tevreden over de werkzaamheden van de afgelopen maand. We konden het laatste wortelgoed een plekje geven, de hagen zijn geplaatst waardoor er ‘kamers’ ontstaan en de rij met notenbomen is geplant.


De perenbomen die verkocht waren zijn opgehaald. Gelukkig hebben we daar nu professionele hulp bij, zodat het laden soepeler gaat.


Daarnaast zijn we volop bezig met snoeien. Ik heb net een mail uitgedaan aan de vrijwilligers: zin om te komen helpen? We hebben nog heel wat bomen te gaan…


Het monitoren van de biodiversiteit gaat gestaag door. Onze medewerker Tom heeft weer tellingen gedaan en is nu bezig met de rapportage daarover. Ik heb hem gevraagd om zijn bevindingen te delen via dit blog.


Afgelopen week hadden we de eerste algemene vergadering met de leden van de coöperatie. Online. Een van de leden, Arne Driessen, heeft zich opgeworpen als secretaris. Joepie!

We hebben de terugblik op het jaar doorgenomen, de jaarplannen besproken en de voorlopige cijfers gepresenteerd. Het was fijn om te kunnen delen en te bespreken hoe we de komende jaren vormgeven.


We voelen ons gedragen door de leden, dat maakt dit project extra waardevol.

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page