top of page

Ons nieuwe logo

Joepie! Ons logo is af!

En wat is het mooi geworden. Helemaal passend bij wie we zijn en wat we doen.

Miek Saaltink van Oer-ontwerp tekent voor het ontwerp. Ze heeft ons heel goed begrepen en ze was razendsnel (vaak sneller dan wij).

We hebben nu een logo voor de coöperatie Arbres, die een overkoepelende rol heeft. Ieder project binnen de coöperate kan z’n eigen afgeleide van dit logo krijgen. Heel speels en kleurrijk. Het Waalgaard logo is het eerste project, hierna volgt de 'Heerlijke bosgaard' op landgoed Grootstal. En wie weet wat nog meer... onze ambities zijn serieus.
IIn deze stijl kunnen we ook onze producten verder vorm gaan geven, zoals het perensap, stroop en cider dat we willen maken voor kerstpakketten en natuurlijk voor onze aangesloten oogstdeelnemers.

Of gaan we ze bondgenoten noemen? Daarover zijn we nu aan het nadenken. Het is in feite zo dat alle mensen die met ons mee gaan doen een ‘bond’ met ons sluiten om met elkaar voor hetzelfde te gaan: een natuurinclusieve vorm van landbouw, dicht bij de stad. Wat vind jij een goede naam? Bondgenoot, oogstdeelnemer, lid, deelgenoot… ik hoor graag reacties.

Er zijn zoveel dingen om aan te werken en over na te denken, dat maakt het ook zo razend interessant allemaal. We merken dat er veel belangstelling is van allerlei kanten voor ons initiatief. We hebben nog geen persbericht hoeven te versturen en staan nu al op twee plekken met een interview, de derde zit in de pen. Heel fijn, want dat geeft extra energie. Blijkbaar vinden anderen het ook relevant wat we doen.

Ons team begint meer vorm te krijgen. Zowel via het Werkbedrijf als via Plureijn komt er af en toe iemand bij die graag bijdraagt aan een duurzame wereld. We leren iedere dag bij, met en van elkaar.

Ondertussen groeien de peertjes lekker door – ze zien er prachtig uit en het is goed pauze houden aan onze picknicktafel in het midden van de boomgaard.

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page